Gizlilik Politikası & Kullanım Şartları

Gizlilik Politikası & Kullanım Şartları

Sayın Kullanıcı,

Adım Adım Seyahat (https://drummerlizard.com) Web Sitesi'ne hoş geldiniz,

Aşağıdaki "Gizlilik Sözleşmesi", Adım Adım Seyahat'in, siz değerli kullanıcılarımıza sağladığı bilgi ve hizmetlerin sunumuna ilişkin hükümleri düzenlemektedir.

Adım Adım Seyahat Web sitesine giren ya da sitedeki formları dolduran her kullanıcı "Telif Hakkı Bilgisi", "Gizlilik Sözleşmesi" ve "Kullanım Şartları"nda yer alan hükümleri okumuş ve kabul etmiş sayılacaktır.

Gizlilik Politikası

1. Adım Adım Seyahat kayıtlı ve misafir kullanıcılarına ait e-posta, adı, soyadı, telefon numarası ve kayıt sırasında girilen hiçbir bilgiyi Web Sitesinde yayınlamaz, kullanıcı aksini belirtmediyse hiçbir iş ortağı, şirket, kurum ya da diğer kuruluşla paylaşmaz.

2. Adım Adım Seyahat kişisel bilgilerinizi sadece aşağıda belirtilen yasal durumlarda ve yasal prosedürler çerçevesinde 3. şahıslara açar.

a.) Yasal mercilerden bu yönde yazılı bir talep oluşması halinde,
b.) Adım Adım Seyahat’nin mülkiyet haklarını korumak ve savunmak amacıyla,
c.) Kullanım şartlarında kabul ettiğiniz kurallar çerçevesinde.

3. Adım Adım Seyahat'te kayıtlı kişisel bilgileriniz sadece sizin tarafınızdan görüntülenebilir. Bu bilgiler hiçbir şekilde satılmaz, kiralanmaz ya da başka bir kurum ya da kuruluş ile karşılıklı değiştirilmez. Bu "Gizlilik Sözleşmesi" metninde yer alan maddeler haricinde hiçbir şekilde 3. şahıslarla paylaşılmaz. Adım Adım Seyahat bu sözleşmede taahhüt ettiği şartları yerine getirmek için mümkün olan tüm önlemleri alır.

4. Adım Adım Seyahat tarafından toplanan bilgiler genel kullanıma açık olmayan güvenli bir ortamda saklanır. Adım Adım Seyahat, ortamdaki bilgileri korumak için her türlü endüstri standardını kullanmaktadır.

5. Kayıt sırasında girdiğiniz kişisel bilgilerinizi istediğiniz her zaman güncelleme ve değiştirme hakkınız bulunmaktadır. Adım Adım Seyahat bu "Gizlilik Sözleşmesi" ve "Hizmet Sözleşmesi"ne uymadığınız takdirde hesabınızı silmeye ya da askıya almaya yetkilidir.

6. İnternetin yapısı gereği bilgiler internet üzerinde yeterli güvenlik önlemleri olmaksızın dolaşabilir ve yetkili olmayan kişiler tarafından alınıp kullanılabilir. Bu kullanım ve kullanımdan doğacak zarar Adım Adım Seyahat’in sorumluluğunda değildir.

7. Bazı durumlarda, şahsınıza özel olmayan bilgiler toplanabilir. Bu tip bilgilere örnek olarak kullandığınız internet browser' ın türü, işletim sisteminiz, sitemize linkle ya da ilanla ulaştığınız sitenin domain ismi verilebilir.

8. Site'yi ziyaret ettiğinizde bilgisayarınıza bilgi konulabilir. Bu bilgi, bilgi belirteci ("cookie") formatında ya da benzeri türden dosyada olacaktır ve bize birkaç yönden yardımcı olacaktır. Örneğin, cookie'ler, siteleri ve reklamları sizin ilgi alanlarınıza ve tercihlerinize göre düzenlememizi sağlayacaktır. Hemen hemen tüm internet browser'larda, cookie'leri hard diskinizden silmek, yazılmasını önlemek ya da kaydedilmeden önce uyarı mesajı almak için seçenekler vardır. Bu konuda daha fazla bilgi için lütfen browser'ınızın yardım dosyalarına ve kullanım bilgilerine bakınız.

9. IP adresiniz Web Sitesinin ve serverlarımızın sürekli çalışır halde bulundurulması, yönetilmesi ve sorunların çözülmesi amacıyla kullanılmaktadır. Size ait IP adresi sizin tanımlanmanızda kullanılmaktadır.

10. Bu Web Sitesi diğer web sitelerine link vermektedir. Gizlilik Güvencesi sadece bu Web Sitesi içerisinde geçerlidir ve diğer web sitelerini kapsamamaktadır. Bu web sitesinden link ile gidilecek diğer web sitelerindeki kullanım ile ilgili o sitelere ait Gizlilik Güvencesi ve Kullanım Şartları geçerlidir. Bu Web Sitesinden linkle gittiğiniz diğer web sitelerinde o sitelere ait Gizlilik Güvencesi ve Kullanım Şartları metinlerini bularak okumanız önerilir.

11. Adım Adım Seyahat bu metin içindeki her türlü bilgiyi değiştirme hakkını saklı tutar. Bu siteyi kullanarak bu "Gizlilik Güvencesi" nde yapılacak her türlü düzenleme ve değişikliği kabul etmiş sayılıyorsunuz.

Kişisel verileriniz koruma altında

Adım Adım Seyahat olarak, ziyaretçilerimizin özel hayatlarının gizliliğine saygı duyuyor ve önem veriyoruz. Bu nedenle ziyaretçilerimizin kişisel verilerinin kullanılmasında, ziyaretçilerimizin temel hak ve özgürlüklerini korumak amacıyla yürürlükte olan Kişisel Verilerin Korunması Kanunu hakkında bilgi vermek istiyoruz.

Biz bu verileri;
- Her zaman güvenle saklıyor,
- 5809 sayılı Elektronik Haberleşme Kanunu ve ilgili sair mevzuat kapsamında sunulmakta olan ürün ve hizmetlerde,
- İlgili mevzuattan kaynaklanan saklama, bilgilendirme, raporlama ve ilgili diğer yükümlülüklerin yerine getirilmesinde,
- Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu ve diğer ilgili görevli/yetkili mercilerin bilgi ve belge taleplerinin karşılanmasında,
- Şirketimizin diğer ürün / hizmetlerini sunulabilmesi için,
- Akdedilen hizmet sözleşmesinin gereğinin yerine getirilmesinde kullanıyor,
- Kanunun izin verdiği kuruluşlar dışında kimseyle paylaşmıyoruz.

Dilediğiniz zaman bize başvurarak;
- Kişisel verilerinizin kullanılma amacını,
- Hangi kuruluşlarla ve ne amaçla paylaşıldığını öğrenebilirsiniz.
- Eksik ya da hatalı kaydedilen ya da kullanılan bilgilerinizin düzeltilmesini,
- Kanunda öngörülen şartlar sağlanmışsa bilgilerinizin silinmesini ya da yok edilmesini,
- Bilgilerinizin kanuna aykırı olarak kaydedildiğini veya kullanıldığını düşünüyorsanız ve bu sebeple zarara uğramışsanız zararın giderilmesini isteyebilirsiniz.
Kanun kapsamındaki haklarınızdan yararlanmak için başvurularınızı yazılı olarak kimlik fotokopinizle birlikte adimadimseyahat [at] gmail[nokta]com adresine gönderebilirsiniz, detaylı bilgi almak için TBMM’nin resmi internet sitesinden kanunu inceleyebilirsiniz.
*6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”)

GDPR

Destekliyoruz!

Kullanıcılarımızın gizlilik ve kişisel veri koruma haklarına tam olarak bağlıyız. Bir AB sakini olarak, kişisel verilerinizle ilgili bilgileri aşağıdaki gibi kontrol etme hakkınız vardır:

  • Hangi bilgileri topladığımızı anlayın;
  • Kişisel verilerinizin alınmasını isteyin;
  • Kişisel verilerinizin kaldırılmasını isteyin.

Topladığımız Bilgiler

Hizmetlerimizin bir parçası olarak, bazı kişisel bilgileri toplar ve aşağıdaki amaçlar için 3rd parti hizmetlerini (GDPR uyumlu) kullanırız.

Veri kaynağı Amaç

  • E-posta adresi: Kullanıcının benzersiz bir tanıtıcısı (kullanıcı adı) ve kaynak ile kullanıcı arasındaki tek iletişim kanalı olarak kullanılır.
  • MailChimp: E-posta verilerini toplamak için Üçüncü Taraf Servisi. (MailChimp GDPR uyumludur)
  • Ürün: Kullanıcı tarafından satın alınmış ürünlerin tanımlayıcısı.
  • Disqus Yorumlar: Ser kullanıcı izni yayınlanan içerik hakkında yorum yapmak için. (Disqus GDPR uyumludur)
  • Google Etiket Yöneticisi: Kullanıcının faaliyetlerini kaynağa göre izlemek için üçüncü taraf hizmeti. Kaynaktaki kullanıcı deneyimini iyileştirmek için toplu istatistikler için kullanılır. (Google Etiket Yöneticisi GDPR uyumludur)
  • Google Adwords: Google Reklam Ağı aracılığıyla kaynakla ilgili reklam etkinliklerini yönetmek için üçüncü taraf hizmeti. (Google AdWords GDPR uyumludur)
  • Hotjar: Web sitesinde kullanıcı etkinliklerini takip etmek için Üçüncü Taraf hizmeti. (Hotjar GDPR uyumludur)
  • Gravatar: Kullanıcıyı profil görüntü hizmeti ile bağlantılandırmak için üçüncü taraf hizmeti - Gravatar. (Gravatar GSYİH'ya uygundur)
  • DigiXport Kullanım Verileri: Ürün işlevlerini ve deneyimini geliştirmek için kullanılır
  • DigiXport E-postası: Eklentiyi kullanarak ve iletişim amacıyla kullanıcı için bir tanımlayıcı olarak kullanılır.

Kişisel Veriler Nasıl Alınır / Sililir?

Kişisel verilerinizi istediğiniz zaman alma ve verilerin kaldırılmasını talep etme hakkınız vardır. Kişisel verilerinizin kopyalarını saklamayız, kişisel verilerinizin kaldırılması, geri alma seçeneği olmadan eksiksiz veri kaybıyla sonuçlanacaktır. Verileri almak / silmek için bize iletişim formu aracılığıyla ulaşın.

Exit mobile version